Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ θεολόγων: Η επιβεβαίωση του ιστολογίου μας για τις εξετάσεις


Για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση: http://theologylar.blogspot.com/



Σε σημερινό τους δημοσίευμα τα "ΝΕΑ" (Πέμπτη, 18/12/2008) αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τον κλάδο (και) των Θεολόγων προγραμματίζεται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου του 2009, όπως είχαμε γράψει στο ιστολόγιό μας προ ημερών:

Είχαμε γράψει (Tρίτη, 16-12-2008):

Ο διαγωνισμός για θεολόγους (ΑΣΕΠ)

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ για θεολόγους,υποψηφίους στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ:
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ με βάση τη προκήρυξη "3Π - 2008" που αφορά τον κλάδο των θεολόγων (ΠΕ 01) πρόκειται να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου του 2009 (η επίσημη ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας αναμένεται τις προσεχείς ημέρες από το ΑΣΕΠ).

Εν όψει του ανωτέρω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ τo παράρτημά μας προγραμματίζει τη διοργάνωση σεμιναρίου για θεολόγους, με εισηγητές εξειδικευμένους επιστήμονες σε θέματα του γνωστικού αντικειμένου και των παιδαγωγικών, στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω ανακοίνωσης που θα δημοσιευθεί στο ιστολόγιό μας και στο τοπικό Τύπο
".

* Σήμερα (18-12-2008) τα "ΝΕΑ" γράφουν:

"ΣΤΑ ΤΕΛΗ Ιανουαρίου επιχειρείται να διεξαχθεί ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για 20-21 Δεκεμβρίου και αναβλήθηκε μόλις προχθές. Όπως ανέφερε στα ΝΕΑ ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Βέης εξετάζεται το ενδεχόμενο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου να γίνουν ταυτόχρονα ο διαγωνισμός για 3.260 θέσεις δασκάλων, φιλολόγων, μαθηματικών, φυσικών, καλλιτεχνικών και οικιακής οικονομίας με τον διαγωνισμό για 1.441 θέσεις νηπιαγωγών, θεολόγων, καθηγητών ξένων γλωσσών, οικονομολόγων, κοινωνιολόγων, φυσικής αγωγής, νομικών και πολιτικών επιστημών, πληροφορικής ΑΕΙ- ΤΕΙ, θεατρικών σπουδών, καθώς και μεθοδολογίας ιστορίας και θεωρίας της επιστήμης. Για τις άλλες δύο προκηρύξεις 351 θέσεων τεχνικών ειδικοτήτων προσανατολίζονται στη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων περί τα μέσα Φεβρουαρίου. Οι οριστικές, ωστόσο, ημερομηνίες θα ανακοινωθούν έπειτα από συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας. Αναγνωρίζοντας πάντως τη μεγάλη καθυστέρηση που θα προκληθεί στον διορισμό εκπαιδευτικών, ο κ. Βέης επεσήμανε πως επιδίωξη, μετά τη διενέργεια των διαγωνισμών, είναι να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η έκδοση αποτελεσμάτων για κρίσιμους κλάδους εκπαιδευτικών όπως π.χ. οι φιλόλογοι".

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank18_12_08_818.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: