Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Tέστ επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές σχολείων του ν. Λάρισας


Εκπομπή στο Ρ/Σ

της Ι. Μητρόπολης Λάρισας

για τον Επαγγελματικό

Προσανατολισμό



"Το τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού στο πλαίσιο της συμβουλευτικής", θα είναι - την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008 - το θέμα της εκπομπής «Θεολογία και Κοινωνία», η οποία μεταδίδεται από το Ρ/Σ της Ι. Μητρόπολης Λάρισας (96,3 FM) κάθε Παρασκευή στις 6 μ.μ.

- Καλεσμένος στο studio της εκκλησιαστικής ραδιοφωνίας για τη σχετική συζήτηση με τον δημοσιογράφο - θεολόγο κ. Χάρη Ανδρεόπουλο είναι ο κ. Ιωάννης Παπατόλιας, θεολόγος – καθηγητής, υπεύθυνος Σ.Ε.Π. (Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού) στο ΚΕ.ΣΥ.Π Λάρισας, ο οποίος θ’ αναφερθεί και στα νέα ψυχομετρικά εργαλεία (τέστ) που έστειλε φέτος το υπ. Παιδείας για εφαρμογή στα ΚΕΣΥΠ και τα ΓΡΑΣΕΠ για την υποβοήθηση του έργου τους, στο πλαίσιο τη συμβουλευτικής στήριξης που παρέχουν στους μαθητές.

* Eπισημαίνεται ότι η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητρόπολης http://www.imlarisis.gr/live.php , που σημαίνει ότι ακούγεται, μέσω του διαδικτύου, σ' όλη την Ελλάδα. Οι ακροατές μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στο τηλ. 2410 - 624926.


Δεν υπάρχουν σχόλια: