Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Στις κάλπες οι θεολόγοι της Λάρισας


Στις 17 Δεκεμβρίου (ταυτόχρονα με τις αρχαιρεσίες για την τοπική ΕΛΜΕ), ημέρα Πέμπτη, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Θεολόγων Ν. Λάρισας (παράρτημα ΠΕΘ). Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δ.Σ (η οποία έχει κοινοποιηθεί και στα σχολεία - Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ - του ν. Λάρισας : http://theologylar.blogspot.com/2009/11/blog-post_21.html.
* Εν τω μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ενωσης Θεολόγων: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=1119

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;

Ανώνυμος είπε...

κ.Ανδρεόπουλε οφείλετε μια εξήγηση στους αναγνώστες σας και μια απάντηση στο ερώτημά μου γιατί μετά από 2 μήνες ανοίξατε τα σχόλια στους ανωνύμους;

Γιατί αποφεύγετε να τοποθετηθείτε;

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ

XΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ είπε...

ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ 'Η ΟΧΙ;...

Ανοίξαμε τα σχόλια για όσους θέλουν να θεολογήσουν. Η πόρτα παραμένει κλειστή στους καθ' έξιν υβριστές της Εκκλησίας μας και των θεσμικών εκπροσώπων της.

Εν προκειμένω - και το λέμε σε σας που γνωρίζετε εδώ ακι καιρό τις αντιλήψεις μας περί δεοντολογίας - συνταυτιζόμεθα πλήρως με την άποψη του συναδέλφου κ. Τελεβέντου ότι "ομολογία και ανωνυμία δεν συμβιβάζονται"

('Η μήπως για εσάς συμβιβάζονται;)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει τελικά ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των υποψηφίων ή θα δοθεί εκείνη την ημέρα σε όσους θα έρθουν να ψηφίσουν;

Haris Andreopoulos είπε...

ΠΕΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

Οι δηλώσεις υποψηφιότητος κατατίθενται μέχρι την προηγουμένη των εκλογών (άρα μέχρι 16 Δεκεμβρίου 2009), σύμφωνα με την προκήρυξη που εξέδωσε το Δ.Σ.(http://theologylar.blogspot.com/2009/11/blog-post_21.html).

Εννοείται ότι οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το ανακοινώσουν και μέσω της ιστοσελίδος μας.

Επίσης, εννοείται ότι οι συνάδελφοι μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους και την κριτική τους για το έργο που επιτέλεσε η απερχομένη Διοικούσα Επιτροπή καθώς και τις θέσεις και τις προτάσεις τους για το δέον γενέσθαι της ερχομένης 2ετίας.