Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Στις κάλπες οι θεολόγοι της Λάρισας


Στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας 5μελούς Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Ν. Λάρισας της Πανελλήνιας Ενωσης Θεολόγων, για την επόμενη διετία (2010 - 2011).

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί – αφού προηγηθεί η απολογιστική συνέλευση, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων – στα γραφεία της «Χριστιανικής Εστίας, Ο Απόστολος Παύλος", επί της οδού Ανθίμου Γαζή 35 (απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας).

* Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν (στο 1ο Γυμνάσιο) και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της τοπικής Ενωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ).
Για την υποβολή υποψηφιοτήτων και την διενέργεια της απολογιστικής γενικής συνέλευσης θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της Δ.Ε. του παραρτήματος, η οποία θα δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο και θα διαβιβασθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα σχολεία, προς ενημέρωση των συναδέλφων.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ
Ανθίμου Γαζή 35 - 41222 ΛΑΡΙΣΑ
Τηλ. - Fax: 2410-618007

Λάρισα, 2-12-2009
Προς τους Θεολόγους καθηγητές
- Μέλη του Παρ/τος της ΠΕΘ
Έδρες τους
(Μέσω των Διευθυντών
Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την ανάδειξη νέου την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009 στην αίθουσα της Χριστιανικής εστίας Λαρίσης «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Ανθίμου Γαζή 35, απέναντι από το 1ο Γ/σιο – Λύκειο Λάρισας).

Όσοι επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, σας παρακαλούμε να το δηλώσετε στο προεδρείο του παρ/τος μέχρι την προηγούμενη των εκλογών. Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όσοι είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι. Η υποχρέωση καταβολής της συνδρομής μπορεί να τακτοποιηθεί και κατά την ώρα της ψηφοφορίας.
Σας γνωρίζουμε ότι ως ημέρα Γενικής Συνέλευσης και εκλογών ορίστηκε η Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009, επειδή την ημέρα αυτή θα διεξαχθούν και οι εκλογές της ΕΛΜΕ και διευκολύνεται έτσι η προσέλευση περισσοτέρων συναδέλφων.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. είναι τα παρακάτω:
* Απολογισμός έργου από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
* Κριτική, έλεγχος πεπραγμένων και ταμειακός έλεγχος.
* Προτάσεις για τη νέα διετία.
* Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Το πρόγραμμα των εργασιών έχει ως εξής:
12.00 π.μ. Έναρξη Γενικής Συνέλευσης.
14.00 μ.μ. Έναρξη ψηφοφορίας.
19.00 μ.μ. Λήξη ψηφοφορίας.
Παρακαλούμε να προσέλθετε τόσο στην Γ.Σ. όσο και στην ψηφοφορία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Βασίλειος Στεργιούλης
Ο Γραμματέας
Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: