Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Πρόγραμμα δράσεως του παραρτήματος Λαρίσης της ΠΕΘ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ

Ανθίμου Γαζή 35 - 41222 ΛΑΡΙΣΑ
Τηλ. - Fax: 2410-618007

Λάρισα, 11 Ιανουαρίου 2010

Προς τους Θεολόγους καθηγητές
Γυμνασίων - Λυκείων ΕΠΑΛ
του ν. Λαρίσης

(Μέσω των κ.κ. Διευθυντών, Εδρες τους)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της εισόδου μας στο νέο έτος σας στέλνουμε εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς και ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο έργο όλων μας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου 2009 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Βασίλειος Στεργιούλης, αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καραμήτρος, Γραμματέας: Ευάγγελος Κουβαράς, ταμίας: Λεωνίδας Τέλιος και μέλος: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Για το άμεσο προσεχές διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο προγραμμάτισε τις εξής εκδηλώσεις και δραστηριότητες:

1) Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 6 μ.μ. κοπή πίτας με Εσπερινό και επίκαιρη ομιλία από τον κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννη Κογκούλη στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου (εντός του πάρκου του στρατιωτικού νοσοκομείου).

2) Το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 (απόγευμα), παραμονή της Γ’ Κυριακής των Νηστειών, ομιλία από τον λόγιο αγιορείτη μοναχό π. Μωϋσή στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ».

3) Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιον Όρος τον μήνα Μάϊο. Κατ’ αυτήν θα επισκεφθούμε διάφορες Μονές και θα γνωρίσουμε από κοντά τη ζωή των μοναχών της Αθωνικής πολιτείας. Οι δηλώσεις συμμετοχής μαζί με φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του Παραρτήματος από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 5-2-2010.

4) Προσκυνηματικές εκδρομές την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου για την ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών και στις 19 Μαρτίου για την παρακολούθηση του Ακαθίστου Ύμνου σε Μονές της ευρύτερης περιοχής.

5) Διήμερο σεμινάριο για την αξιοποίηση του λογισμικού του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Γυμνάσιο και το Λύκειο. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας και θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όσοι συνάδελφοι επιθυμούν.

Για κάθε μια από τις ως άνω εκδηλώσεις καθώς και για όσες άλλες προγραμματισθούν θα ακολουθήσει ειδική πρόσκληση και ενημέρωση.

Με εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Βασίλειος Στεργιούλης Ευάγγελος Κουβαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: